ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Πώς να καθαρίσετε τη βαφή μαλλιών από το δέρμα


Για όσες βάφετε τα μαλλιά σας μόνες και ιδίως με σκούρα χρώματα, να ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε το δέρμα σας από την βαφή των μαλλιών σας. Τον εφαρμόζω χρόνια τώρα και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
Στάχτη !!!  Καθαρίζει το δέρμα τέλεια, εξίσου γρήγορα όπως και τα χημικά.
Προσωπικά χρησιμοποιώ μόνο στάχτη από ελιά ή οπωροφόρα, καίγοντας κλαδάκια σε ένα παλιό ταψί. 
Αφού καούν τα κλαδάκια και κρυώσει η στάχτη τους, την κοσκινίζω και την τοποθετώ σε ένα βαζάκι. Διατηρείται επ' άπειρο.

Χρήση
Νοτίστε λίγο ένα σφουγγαράκι και ρίξτε λίγη στάχτη πάνω του, με αυτό τρίξτε τα σημεία του δέρματος που έχουν βαφτεί (δεν χρειάζεται δυνατό τρίψιμο), επιμένοντας μέχρι να καθαρίσει το δέρμα.
Ξεπλύντε την επιδερμίδα σας και βάλτε την κρέμα ή το λαδάκι σας.

Συμβουλή
Πριν από κάθε βαφή απλώστε λίγο λάδι (ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, ότι έχετε) στο δέρμα,  δίπλα από εκεί που αρχίζουν τα μαλλιά σας, έτσι θα κάντε μια ωραία κούρα ομορφιάς και ταυτόχρονα θα εμποδίσετε τη βαφή να εισέλθει στο δέρμα σας.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή