Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

5 συμβουλές ομορφιάς για μετά τις διακοπές

Το καλοκαίρι όσο να 'ναι το δέρμα και τα μαλλιά σας ταλαιπωρούνταο αρκετά. Δείτε 5 συμβουλές ομορφιάς που θα σας κάνουν λαμπερότερες το φθινόπωρο!
  1. Για λαμπερά, ενυδατωμένα μαλλιά πριν το λούσιμο βάλτε μια μάσκα με ελαιόλαδο και μέλι αφήνοντάς τη να δράσει για 20 λεπτά. Λουστείτε με ένα ήπιο σαμπουάν και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.
  2. Κάντε ένα φυσικό πίλιγκ σε πρόσωπο - σώμα με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα.
  3. Πάρτε μερικές ρόγες σταφύλι, κόφτε τα στη μέση. Κρατώντας μισή ρόγα στο κάθε χέρι κάντε κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σας για να απελευθερωθούν τα οξέα φρούτων που θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σας αντιοξειδωτικά στοιχεία κάνοντάς τη λαμπερότερη. Ξεβγάλτε με κρύο νερό.
  4. Για περισσότερη ενυδάτωση της επιδερμίδας σας απλώσετε γιαούρτι σε όλο το πρόσωπο -σώμα σας και να το αφήσετε για 10 λεπτά. Αφού ξεβγάλετε με κρύο νερό θα διαπιστώσετε πως το δέρμα σας είναι λαμπερότερο. 
  5. Για μεγαλύτερη ελαστικότητα του δέρματος και νυχιών απλώστε ελαιόλαδο σε νοτισμένο πρόσωπο- σώμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Αν σαν ενοχλεί η λιπαρότητα του, μπορείτε να σκουπίσετε ελαφρά με ένα πανάκι και να ντυθείτε.


Πηγή: epilektoinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου