Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Μάσκα ματιών με γάλα

Το γάλα περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά απαραίτητα σε μικρούς και μεγάλους. Η διατροφική αξία στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού είναι αναγνωρισμένη.
Είναι όμως και ένα φυσικό καλλυντικό με εξ ίσου θεαματικά αποτελέσματα στην ομορφιά. Το γάλα θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και έχει το προσόν να απορροφάται εύκολα από αυτή. Είναι επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Υλικά
3 κ.σ. πλήρες φρέσκο γάλα
1 κάψουλα βιταμίνη Ε
2 δίσκοι βαμβάκι για ντεμακιάγιαζ

Παρασκευή
Μουσκέψτε 1 - 2 λεπτά τη βιταμίνη σε λίγο χλιαρό νερό για να την αδειάσετε εύκολα.
Ενώστε σε ένα μπολάκι τη βιταμίνη με το γάλα ανακατεύοντας καλά.
Βουτήξτε τους δίσκους του βαμβακιού στο μείγμα και βάλτε τους στην κατάψυξη για 5-7 λεπτά.

Χρήση 
Τοποθετήστε στο κάθε μάτι από ένα δίσκο βαμβάκι για 10-15 λεπτά και μετά ξεβγάλετε με άφθονο νερό βάζοντας ενυδατική κρέμα.

1 σχόλιο: