ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

Φυσικό peeling με αλάτι

Η οικονομική κρίση δεν αφήνει καθόλου περιθώρια για αγορές ακριβών καλλυντικών ομορφιάς με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες γυναίκες κάθε ηλικίας να στρέφονται στην οικονομική και δοκιμασμένη λύση της γιαγιάς, την παρασκευή προϊόντων στο σπίτι με φυσικά υλικά!
Σήμερα σας προτείνουμε μια φυσική περιποίηση για το πρόσωπο.

Υλικά
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 / 2 κ. γ. μαγειρικό αλάτι
Παρασκευή
Ανακατεύτε το ελαιόλαδο με το αλάτι και με αυτό τρίφτε για λίγα λεπτά με απαλές, κυκλικές κινήσεις το μέτωπο, το πιγούνι, τη μύτη και τα μάγουλα, προσέχοντας να μην πλησιάσουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Πλυθείτε με χλιαρό νερό και μετά με κρύο βάζοντας ενυδατική κρέμα.

Συμβουλή
Είναι ιδανικό και για το σώμα, θα πρέπει όμως να αυξήσετε τις δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου