Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ευκολοχτένιστα μαλλιά

Όταν ξεκινάτε την ημέρα σας έχοντας πρόβλημα το πώς θα ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας ή τα μαλλιά των παιδιών σας, είναι α μη τι άλλο πολύ κουραστικό και αγχωτικό.
Ανεξάρτητα αν είναι σγουρά ή ίσια, έχουν την τάση να μπερδεύονται συνεχώς τα μακριά και λεπτά μαλλιά, τα βαμμένα και τα ξερά.
Η λύση για να αποφύγετε το μπέρδεμα, είναι να ενυδατώνετε τα μαλλιά σας ώστε να αποκτήσουν ελαστικότητα.
Για ευκολοχτένιστα μαλλιά να ένας εύκολος τρόπος, που θα κάνει το μπέρδεμα τους παρελθόν.

Υλικά
  • 1 μπουκάλι σπρέι των 200 ml
  • Μαλακτική κρέμα μαλλιών
  • Χλιαρό νερό
 Παρασκευή
Ρίξτε στο άδειο μπουκάλι 1 εκατοστό από την μαλακτική κρέμα σας, κατόπιν προσθέστε το χλιαρό νερό και ανακατέψτε καλά ώστε να διαλυθεί η κρέμα.
Ψεκάστε με αυτό τα μαλλιά σας κάθε φορά που θέλετε τα ξεμπερδέψετε. Δεν τα λαδώνει, δεν τα βαραίνει και είναι ένα έξυπνος και οικονομικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    Η κορη μου εχει μακριά, καστανόξανθα σγουρά μαλλιά και πολύ ξηρά. Θαθελα να φτιαξω ενα φυτικό σπρευ για ευκολοχτενιστα και μαλακά μαλλιά που δε θα θελουν ξεβγαλμα και θα μυρίζουν ωραία... Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή