Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Συμβουλές περιποίησης λαιμού και ντεκολτέ

Σας έχω δώσει αρκετές συνταγές με κρέμες ή λάδια για την περιποίηση προσώπου. Αλήθεια, φροντίζετε το λαιμό και το ντεκολτέ σας; Ξέρετε… ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι προέκταση του προσώπου.
Είναι απαράδεκτο να περιποιείστε το πρόσωπο και να παραμελείτε το λαιμό και το ντεκολτέ σας. Είναι αντιαισθητικό να έχετε πρόσωπο αφράτο και τσιτωμένο σαν φράπα, με ένα χαλαρωμένο λαιμό και σταφιδιασμένο ντεκολτέ. Να ξέρετε ότι το δέρμα του λαιμού και το ντεκολτέ προδίδουν την ηλικία σας.
Πρέπει να τα περιποιείστε σχολαστικότατα και με την ίδια συχνότητα, όπως ακριβώς κάνετε και με το πρόσωπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια προϊόντα που βάζετε στο πρόσωπο ή εξειδικευμένα.
Θέλει τρόπο και ελάχιστο κόπο. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και εύκολα.
  • Όταν καθαρίζετε το πρόσωπό σας, συνεχίζετε την καθαριότητα σε λαιμό και  ντεκολτέ.
  • Κάντε απολέπιση συγχρόνως σε πρόσωπο – λαιμό – ντεκολτέ, χρησιμοποιώντας ένα ήπιο προϊόν και για τα τρία.
  • Κάντε μάσκα προσώπου και μην παραλείψετε να περιποιηθείτε το ίδιο λαιμό και ντεκολτέ.
  • Ενυδατώνετε το πρόσωπο και συνεχίζετε με το ίδιο προϊόν σε λαιμό και ντεκολτέ. Προσοχή !!! Μη ξεχάσετε να ενυδατώσετε το πίσω μέρος του λαιμού, όπως και τα αφτιά σας, μέσα και έξω.
  • Όταν κάνετε μασάζ στο πρόσωπο – λαιμό, κάντε ένα βήμα παρακάτω και συνεχίστε ως το ντεκολτέ. Βάζετε και τα 2 χέρια σας κάθετα στη βάση του λαιμού σας, καταβαίνοντας ως την αρχή του στήθους. Κατόπιν από το κέντρο του στέρνου προς το μπράτσο, βάζοντας το αριστερό χέρι στην δεξιά μεριά του ντεκολτέ σας και αντίθετα.
  • Εννοείται ότι προστατεύετε με αντηλιακή κρέμα εξίσου, πρόσωπο - λαιμό - ντεκολτέ.
  • Και τέλος, λαιμός και ντεκολτέ χρειάζονται καθημερινή σύσφιξη και τόνωση όπως και το πρόσωπό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου