Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Χειροποίητο ρουζ

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά γι αυτό και η τάση για χειροποίητα καλλυντικά καλά κρατεί.
Πέρα λοιπόν από διάφορες μάσκες για πρόσωπο και μαλλιά, η κατασκευή ενός ρουζ δεν είναι μια τόσο δύσκολη υπόθεση. Για την ακρίβεια, είναι ιδιαίτερα απλή.
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κανέλα και πούδρα.
Αναμειγνύουμε καλά αυτά τα δύο υλικά και ανάλογα τον τόνο που επιθυμούμε, καθορίζουμε την ποσότητα της κανέλας.
Όσο περισσότερη κανέλα προσθέτουμε, τόσο πιο σκούρα απόχρωση παίρνει το ρουζ. Αντίθετα, όσο υπερισχύει η ποσότητα της πούδρας τόσο ανοίγει ο τόνος.

Πηγή: epilektoinews.gr

5 σχόλια:

  1. Πως θα γίνει η εφαρμογή του υλικού; Με το πινέλο δε γίνεται πάντως.

    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη σκόνη που έχεις φτιάξει την βρέχεις ελαφρώς με καθαρό οινόπνευμα και νε τη βοήθεια μιας μεμβράνης φαγητού,πατάς με τα δάχτυλα σου το μείγμα σου συον πάτο του κουτιού που θα αποθηκεύσεις το ρουζ σου.Το αποτέλεσμα αφού εξατμιστεί το οινοπνευμα,θα ειναι μια πεπιεσμένη σκόνη όπως αυτή συο εμπόριο.Με τον τροπο που περιεγραψα παραπανω μπορεις να επιδιορθώσεις και σπασμένες σκιες,ρουζ και makeup.

      Διαγραφή
  2. Τη σκόνη που έχεις φτιάξει την βρέχεις ελαφρώς με καθαρό οινόπνευμα και νε τη βοήθεια μιας μεμβράνης φαγητού,πατάς με τα δάχτυλα σου το μείγμα σου συον πάτο του κουτιού που θα αποθηκεύσεις το ρουζ σου.Το αποτέλεσμα αφού εξατμιστεί το οινοπνευμα,θα ειναι μια πεπιεσμένη σκόνη όπως αυτή συο εμπόριο.Με τον τροπο που περιεγραψα παραπανω μπορεις να επιδιορθώσεις και σπασμένες σκιες,ρουζ και makeup.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΚΗ .ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΕΠΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΠΟΥΔΡΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΠΟΥΖ. ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΣΑ΄?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΧΗΜΙΚΑ?

      Διαγραφή