Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Πανθενόλη

4 σχόλια:

  1. Ειναι δυνατον η πανθενολη (ΕΧΤΡΑ) να ενεργει στην σμιγματορροικη δερματιτιδα (με απολεπιση) ? Διοτι αυτο φαινεται να συμβαινει με εμενα μετα απο μια περιπου εβδομαδα χρησης . Ειναι ακινδυνη η συνεχης χρηση του?? Σας ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Εννοείς την την έτοιμη κρέμα της γνωστής σειράς καλλυντικών? Ίσως δεν ταιριάζει στο δέρμα σου, μείωσε τη χρήση της, δες τα αποτελέσματα και αναλόγως πράξε. Ο καλύτερος ειδικός για το τι ταιριάζει στο δέρμα σου είσαι εσύ.

      Διαγραφή
  2. κ.Κικη ευχαριστω για την απαντηση. Πραγματι αυτη την κρεμα εννοω. Αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι οτι ΕΙΝΑΙ αποτελεσματικη. Το ερωτημα μου ειναι αν ειναι ακινδυνη η συνεχης χρηση της? Δηλ. αν καποιο συστατικο της εχει πιθανες παρενεργειες. Απο οτι εχω καταλαβει δεν περιεχει πχ κορτιζονη (οπως άλλα προιοντα φαρμακευτικα) . Σας ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.
      Πραγματικά δεν γνωρίζω, τι συστατικά περιέχει. Αλλά πρέπει να γράφει το χαρτί που είχε μέσα, όπως κ τις πιθανές παρενέργειες (που δεν το νομίζω). Αν για οποιοδήποτε λόγο έχεις αμφιβολίες, ρώτα τον φαρμακοποιό σου.

      Διαγραφή