Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Έχω μεγάλο στήθος, τι να κάνω;

Το στήθος μεγαλώνει εύκολα, αλλά μικραίνει δύσκολα. Αν θέλετε να μικρύνετε το στήθος σας, τα πράγματα είναι περίπλοκα, αφού στην επέμβαση αυτή, ο χειρουργός αφαιρεί τόσο συνδετικό ιστό όσο και γαλακτοφόρους αδένες. Οι δε επιπλοκές... αρκετές.
Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος μπορεί να υποφέρουν από διάφορα προβλήματα που έχουν σχέση με το βάρος του στήθους τους, όπως πόνο στην πλάτη, στον αυχένα, στις ωμοπλάτες (από τις τιράντες του στηθόδεσμου), πόνους στους μαστούς, καθώς και επίμονα δερματικά εξανθήματα στο σημείο επαφής των μαστών με το θώρακα.
Άλλες γυναίκες ενοχλούνται από το αισθητικά ασύμμετρο με το υπόλοιπο σώμα τους μεγάλο στήθος. Πολύ συχνά είναι δύσκολο και ακριβό να βρουν ρούχα που τους ταιριάζουν. Δυσκολεύονται πολύ να κοιμηθούν μπρούμυτα και δυσκολεύονται στο τρέξιμο.
Οι γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος, το σουτιέν είναι «απαραίτητο», τόσο για λόγους αισθητικούς, όσο και επειδή μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στην πλάτη.

Λάδι μασάζ για σύσφιξη μεγάλου στήθους

Υλικά
  • 100 ml λάδι τζοτζόμπα (Jojoba)
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο αγριοκυπαρίσσι
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι
  • 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι
  • 5 σταγόνες πρόπολη
  • 10 κάψουλες βιταμίνη Ε
Παρασκευή
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα σκούρο μπουκάλι και ανακινείστε καλά πριν την χρήση. Κάντε μασάζ 2 φορές την ημέρα.

Προσοχή!!!
Το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι φωτοτοξικό. Δεν πρέπει να εκτεθείτε στον ήλιο εφόσον το έχετε χρησιμοποιήσει.

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να κάνω χειρουργική επέμβαση του μαστού μείωση. Τουρκία mezdeği dr ali, αλλά δεν ξέρω περίπου.
    Meme estetiği

    ΑπάντησηΔιαγραφή