Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Εύκολο σπιτικό ροδόνερο


10 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα Κική. Πολύ ενδιαφέρουσα η σελίδα σου. Ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την κάψουλα βιταμίνης Ε. Πού την βρίσκει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου ...εγω απο το φαρμακειο τις περνω./..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλώς ήρθες.
    Η κάψουλα βιταμίνης Ε υπάρχει στα φαρμακεία, στα καταστήματα με τις πρώτες ύλες καλλυντικών και πωλείται σε μπουκαλάκια.
    Φυσικά στα φαρμακεία είναι πιο εύκολο να την προμηθετείς, αλλά αν μπορείς, κάποια στιγμή αγόρασε ένα μπουκαλάκι από τα καταστήματα με πρώτες ύλες καλλυντικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α, ωραία, ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tη συνταγή την έκανα περισυ, τα κόκκινα τριαντάφυλλα έβγαλαν χρώμα κι οταν την έβαλα έγινα ερυθρόδερμη.Να τη δοκιμάσω με λευκά τριαντάφυλλα?
    Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα.
    Αυτό σημαίνει ότι έβαλες υπερβολικά πολλά.
    Να σου πω την καθαρή μου αλήθεια, το φτιάχνω με ότι χρώμα τριαντάφυλλα βρω, ακρεί να είναι από κήπο και όχι του εμπορίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Οι τριανταφυλλιές μου είναι γεμάτες μπουμπούκια, σε λίγες μέρες θ ανοίξουν και θα το ξαναπροσπαθήσω.
    Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε απιονισμένο νερό ή εμφιαλωμένο?
    Έχει κάποια διαφορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα.
      Άλλο το αποσταγμένο, άλλο το απιονισμένο και άλλο το εμφιαλωμένο.
      Ζήτα από το φαρμακοποιό της γειτονιάς σου αποσταγμένο νερό.

      Διαγραφή
  9. καλησπερα!! το αιθεριο ελαιο ειναι απαραιτητο?? και εαν ναι που το βρισκουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή