Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Lip gloss από cranberry


Το κραγιόν υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Στην Αρχαία Αίγυπτο η Κλεοπάτρα είχε σκαθάρια, τα οποία συνθλίβονταν έτσι ώστε να τα χρησιμοποιεί και να δίνει κόκκινο χρώμα στα  χείλη. Δώστε χρώμα στα χείλη σας χωρίς χημικά.

Υλικά
  • 10-12 φρέσκα cranberries ( βακκίνια )
  • 1 κ.σ. αμυγδαλέλαιο
  • 1 κ.σ  μέλι
Παρασκευή
Βάλτε όλα τα φρέσκα cranberries και το αμυγδαλέλαιο σε ένα κατσαρολάκι σε μπεν μαρί. Ανακατεύετε το μίγμα, καθώς ζεσταίνεται, μέχρι να αρχίσει να βράζει. Ανακατέψτε με πιρούνι για να λιώσουν τα cranberries και να ανακατευτούν καλά τα υλικά.
Αποσύρετε από τη φωτιά. Περάστε το μίγμα από σίτα για να απομακρύνετε τα υπολείμματα από τα cranberries και βάλτε το σε βαζάκι. Αφήστε το μίγμα να κρυώσει και προσθέστε το μέλι ανακατεύοντας καλά.


Πηγή: epilektoinews.gr

2 σχόλια:

  1. Ωραία συνταγή αλλά προβλέπω να το τρώμε λόγω του μελιού χαχαχαχαχα κάτι ανάλογο έπαθα όταν χρησιμοποίησα φυτική γλυκερίνη. Το χρώμα που φένεται στην φώτο είναι αυτό που βγαίνει από το lip gloss? Διότι φένεται καταπληκτικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή