Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

5 εύκολοι τρόποι για γερά και λευκά νύχια

Τα περιποιημένα νύχια είναι σήμα κατατεθέν της κάθε γυναίκας. Οι εξωτερικοί παράγοντες, αλλά και η κακή διατροφή, τους στερούν την υγρασία και τα αποδυναμώνουν.
Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε μασάζ σε κάθε νύχι με μια ειδική κρέμα ή λάδι, που θα τα διατηρήσει υγιή και δυνατά.

Δείτε 5 εύκολους τρόπους για λευκά και γερά νύχια.

  1. Βουτήξτε τα νύχια σας σε ένα μπολ με χυμό φρεσκοκομμένου λεμονιού για 5 λεπτά. Βγάλτε τα χέρια σας από τον χυμό και αφήστε το να στεγνώσει. Επαναλαμβάνετε την διαδικασία πρωί – βράδυ, για ένα μήνα περίπου
  2. Βουτήξετε τα νύχια σας σε ένα μπολ με νερό μέσα στο οποίο έχετε προσθέσει 5 κ.γ. οξυζενέ.
  3. Σε ένα μικρό βουρτσάκι βάλτε λίγη λευκαντική οδοντόπαστα δοντιών και τρίψτε τα νύχια σας ένα- ένα. Θα δείτε αμέσως το αποτέλεσμα.
  4. Πάρτε ένα μπολ, γεμίστε το με γάλα και βυθίστε τα νύχια σας για 10 λεπτά. Επαναλάβετε την διαδικασία 2 φορές την εβδομάδα.
  5. Σε ένα μπολ, αναμείξτε 1 κρόκο αβγού, 1 κ.γ. ελαιόλαδο και 1-2 σταγόνες λεμόνι. Ανακατέψτε τα υλικά καλά ώστε να ενωθούν. Αλείψτε τα νύχια σας με μπόλικο υλικό για δέκα λεπτά. Επαναλάβετε την διαδικασία 2 φορές την εβδομάδα.

Πηγή: epilektoinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου