Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητη. Ένα μεγάλο πρόβλημα της είναι οι μαύροι κύκλοι, που οφείλονται σε κληρονομικότητα, κατακράτηση υγρών, αλλεργία κτλ.
Εμφανίζονται σε όλους. Στις μεγαλύτερες ηλικίες προκαλούνται συνήθως από κούραση ή ξενύχτι, κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται άτονο και γερασμένο.
Η παρακάτω μάσκα είναι για να θρέψει την ευαίσθητη αυτή περιοχή, καθώς και για να εξαλείψει τους μαύρους κύκλους.

Μάσκα για θρέψη και μαύρους κύκλους
Υλικά
  • 1 / 2 πατάτα,
  • 1 / 2 αγγουράκι
  • 1 / 2 αβοκάντο
Παρασκευή
Πολτοποιείστε τα υλικά, τοποθετώντας το μείγμα ανάμεσα σε μια αποστειρωμένη γάζα. Προσπαθήστε να δώσετε στο κατάπλασμα σχήμα μισοφέγγαρο, ώστε να καλύπτει το κάτω βλέφαρο (η απόσταση από την εξωτερική γωνία του ματιού ως την εσωτερική είναι περίπου 6 εκατοστά).
Αφήστε το κατάπλασμα για 10 λεπτά περίπου. Κατόπιν ξεπλυθείτε καλά βάζοντας μια ενυδατική κρέμα, με απαλές κινήσεις με φορά από έξω προς τα μέσα.

1 σχόλιο: