Σελίδες

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
Γεια σας, Ασχολήθηκα με φυτικά καλλυντικά πριν μια 20ετία, γιατί παρουσίαζα αλλεργία σε πολλές κρέμες του εμπορίου. Ξεκίνησα με φυτικά λάδια και αιθέρια και με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκα και σε άλλα. Τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι απλά και τα αναγκαίως απαραίτητα. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥMΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ. Η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων πρέπει να γίνεται με προσοχή και πάντα να γίνεται ένα τεστ ευαισθησίας, γιατί κάθε οργανισμός αντιδρά αλλιώς. Φιλάκια πολλά

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Κρέμα σύσφιξης στήθους

Το σχήμα και η σταθερότητα του στήθους εξαρτώνται από το λιπώδη κυτταρικό ιστό που διατηρεί το στήθος στο ύψος και στη θέση του.
Η συνταγή που ακολουθεί είναι  απλή - καλή κρέμα σύσφιξη στήθους, που το τρέφει και το ενυδατώνει.
Μην περιμένετε θαύματα από την αρχή και ιδίως χωρίς να κάνετε γυμναστική.

Υλικά:
  • 1/2 της δοσομετρικής κούπας βούτυρο κακό
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 15 κάψουλες βιταμίνης Ε

Παρασκευή
Σε μπεν μαρί (σε χαμηλή θερμοκρασία) λιώστε το βούτυρο κακάο με το λάδι, αναμιγνύοντας ανά τακτά διαστήματα.
Όταν λιώσει το βούτυρο κακάο αποσύρετε από το μπεν μαρί στο μείγμα και το αφήνετε να γίνει χλιαρό προς κρύο, προσθέτοντας τις βιταμίνες ανακατεύοντας καλά.
Τοποθετήστε την κρέμα σε ένα αποστειρωμένο, σκούρο βαζάκι και το φυλάξτε την σε δροσερό μέρος.

Χρήση
Πρωί και βράδυ κάντε με την κρέμα ένα ελαφρύ κυκλικό μασάζ (ακολουθώντας την φορά των δεικτών του ρολογιού) σε στήθος και ντεκολτέ, ώσπου να απορροφηθεί η κρέμα.

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΚΟΥΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.
    Η δοσομετρική κούπα, είναι το 1/4 του λίτρου ή μια κανονική κούπα μισό εκατοστό κάτω από το χείλος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κρέμα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο; Αν ναι πόσο συχνά και ποια τα οφέλη της.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα! Έχω χρησιμοποιήσει αυτή την κρεμούλα και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου καθώς οι εντυπώσεις μου ήταν καλές και ίσως έτσι βοηθηθούν κοπέλες με παρόμοιο πρόβλημα. Στην αρχή δεν την χρησιμοποιούσα σχολαστικά, αλλά εδώ και αρκετό καιρό την έχω ξαναρχίσει. Το στήθος μου δεν είναι σε καλή κατάσταση, είναι βαρύ και αρκετά χαλαρό με ραγάδες. Τις πρώτες 4 εβδομάδες παρατήρησα πολύ μεγάλη διαφορά κυρίως στην υφή της επιδερμίδας, είχε γίνει πιο λεία και σαφώς πολύ ενυδατωμένη και απαλή. Παράλληλα έκανα και κάποιες ασκήσεις με βαράκια και push ups και περίπου στον τέταρτο μήνα το στήθος μου είχε αρχίσει να παίρνει το σχήμα της σταγόνας, είχε «μαζευτεί» και δεν ήταν απλώς μια μάζα. Έχω χαρεί πραγματικά γιατί είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή του και εντελώς φυσικό και αξίζει να το δοκιμάσουμε. Φυσικά, όπως επισημαίνεται και στη συνταγή, τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν ξαφνικά και μαγικά, αλλά χρειάζεται γυμναστική και φυσικά επιμονή. Αντίστοιχες κρέμες του εμπορίου είναι πανάκριβες και ακριβώς επειδή τις έχουμε χρυσοπληρώσει τις χρησιμοποιούμε σχολαστικά και ούτε ξέρουμε τι περιέχουν και ούτε έχουν το αποτέλεσμα που υπόσχονται. Να μην απογοητευόμαστε λοιπόν και να συνεχίζουμε και το αποτέλεσμα θα έρθει πολύ φυσικά, πιστεψτε με!!! Καλή συνέχεια σε όλους και πολλά πολλά ευχαριστώ σε εσένα Κική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή